Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Jack_Tauson_Sr is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    165
    Rep Power
    9

    Default Eclipse not responding with Apache Tomcat 6

    In order to test the spring framework web services locally via Eclipse Mars, I am trying to setup Tomcat. When I tried to set it up on the servers tab, I could only see Tomcat v6 option. and not sure why it always says stopped whenever I try to start it after some time.Here si how it looks like at stopped stage:

    Eclipse not responding with Apache Tomcat 6-serverstopped.png

    And here is how it looks like in Server Runtime Environment:

    Eclipse not responding with Apache Tomcat 6-server_runtime_environment.png

    This is the error, I keep on getting every time if I try to start the server:

    Eclipse not responding with Apache Tomcat 6-error_server.png
    Last edited by Jack_Tauson_Sr; 04-20-2017 at 12:58 AM.

  2. #2
    benji2505 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    MA, USA
    Posts
    399
    Rep Power
    6

    Default Re: Eclipse not responding with Apache Tomcat 6

    The solution to this is OS specific. I would suggest you google the error message and find the solution for your OS. Why Tomcat 6?

  3. #3
    Jack_Tauson_Sr is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    165
    Rep Power
    9

    Default Re: Eclipse not responding with Apache Tomcat 6

    Quote Originally Posted by benji2505 View Post
    The solution to this is OS specific. I would suggest you google the error message and find the solution for your OS. Why Tomcat 6?
    The eclipse wasn't allowing me to add Tomcat 7. With Tomcat 8 and 9 , it was throwing error. Any other good version of Eclipse you would recommend?

  4. #4
    benji2505 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    MA, USA
    Posts
    399
    Rep Power
    6

    Default Re: Eclipse not responding with Apache Tomcat 6

    Did you use the server installation wizard?

    Whatever, I think the first step is to upgrade to the latest IDE here

  5. #5
    benji2505 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    MA, USA
    Posts
    399
    Rep Power
    6

  6. #6
    Jack_Tauson_Sr is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    165
    Rep Power
    9

    Default Re: Eclipse not responding with Apache Tomcat 6

    Thanks.I ended up using Neon version and it worked fine with Tomcat 8.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 09-05-2012, 03:56 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-20-2011, 10:10 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-19-2011, 10:34 PM
  4. apache tomcat 7 and eclipse
    By marie in forum Eclipse
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-2010, 05:40 PM
  5. Tomcat In Eclipse - Sysdeo Tomcat Plug-in
    By JavaForums in forum Eclipse
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2008, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •