Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    vishwa is offline Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Hyderabad
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Eclipse Luna/Mars ant build is slow

    Hi,

    Recently I migrated to Java 8, So I need to use Eclipse Mars/Luna. But I found the ant build is too slow. If It takes 1 min in Intellij, it is taking 10mins in eclipse.

    Did anyone face this issue and got it done?

    Thanks,
    Vishwanath.

  2. #2
    gimbal2 is offline Just a guy
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,114
    Rep Power
    12

    Default Re: Eclipse Luna/Mars ant build is slow

    I'm pretty sure nobody here is working with your ant build scripts.
    "Syntactic sugar causes cancer of the semicolon." -- Alan Perlis

  3. #3
    vishwa is offline Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Hyderabad
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Re: Eclipse Luna/Mars ant build is slow

    I know. I wanted to know if there any settings to be modified to boost the ant build.

  4. #4
    SurfMan's Avatar
    SurfMan is offline Godlike
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,995
    Rep Power
    9

    Default Re: Eclipse Luna/Mars ant build is slow

    Ditch Eclipse and use IntelliJ then! :) Maybe increasing the heap for the Ant process might help too. Maybe Eclipse has lower defaults.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Eclipse Luna/Mars ant build is slow-heap.png  
    Last edited by SurfMan; 07-17-2015 at 10:51 AM.
    "It's not fixed until you stop calling the problem weird and you understand what was wrong." - gimbal2 2013

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-11-2015, 02:26 PM
  2. Anyone know a good tutorial for Eclipse Luna?
    By Matrice in forum Eclipse
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2014, 10:32 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-05-2014, 11:06 AM
  4. Slow Eclipse Mac:
    By jocdrew21 in forum New To Java
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2014, 08:12 AM
  5. eclipse very slow
    By katie in forum Eclipse
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2007, 10:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •