Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Aboogesnickle is offline Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    37
    Rep Power
    0

    Default Eclispe color theme problem

    I am using Eclipse Luna and i have the dark theme from Eclipse Color Theme Update Site ( its the one from designsbyzephyr youtube video). It works fine until i restart Eclipse then it change the editor them to a theme i cant determine and i have to change it back to obsidian. I am also using LibGDX does any of the stuff downloaded for that affect the editor color theme or is it something else.

    [Edit] I think i found a fix. I changed my preferences>>general>>appearance>>theme to dark luna then set the appearance>>color theme to the one i wanted (obsidian). Then swapped back to the other dark theme and it seems to work.

    I think it is a bug with the dark luna theme and the dark theme.
    Last edited by Aboogesnickle; 07-23-2014 at 10:04 PM.

  2. #2
    gimbal2 is offline Just a guy
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,114
    Rep Power
    13

    Default Re: Eclispe color theme problem

    Doesn't Luna have its own dark theme? (Dark Eclipse)
    "Syntactic sugar causes cancer of the semicolon." -- Alan Perlis

  3. #3
    Aboogesnickle is offline Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    37
    Rep Power
    0

    Default Re: Eclispe color theme problem

    yes it does
    Last edited by Aboogesnickle; 07-23-2014 at 10:05 PM.

  4. #4
    Aboogesnickle is offline Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    37
    Rep Power
    0

    Default Re: Eclispe color theme problem

    also it is not the outside theme that is messing up its just the part where the actual code is keep changing to a different color.

Similar Threads

  1. Multithreading problem from tortoise and hare theme
    By littleluis in forum New To Java
    Replies: 12
    Last Post: 06-16-2014, 08:21 PM
  2. SQL Eclispe (need some advice)
    By jukie in forum New To Java
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2012, 03:15 PM
  3. Using spring with eclispe
    By onepseudoxy in forum Web Frameworks
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2010, 05:18 PM
  4. theme while running
    By pgag45 in forum NetBeans
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2009, 04:33 AM
  5. New to JSF, simple problem with Eclispe and Tomcat
    By nibeck in forum JavaServer Pages (JSP) and JSTL
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2007, 05:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •