Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    int80 is offline Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    0

    Default Help - something has gone wrong with SWT/Eclipse

    I mistakenly was messing around with the settings, and now I can't get my application to compile.

    Java Code:
    Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problems: 
    	login.display cannot be resolved or is not a field
    	MessageBox cannot be resolved to a type
    	MessageBox cannot be resolved to a type
    	login.shell cannot be resolved or is not a field
    	SWT cannot be resolved
    	SWT cannot be resolved
    	SWT cannot be resolved
    
    	at Practise.Simian.main(Simian.java:27)
    I've installed SWT properly, by going to Project->Properties->Build Path->Libraries->Add External Jars, then chosen the SWT zip file, then, reinstalled it again, just to see if it's anything todo with that.

    I had it all working before, but it says it can no longer resolve the org.eclipse.* stuff.

    I don't know what to do.

  2. #2
    SecretCode is offline Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South Africa
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Wink

    Are you sure you are adding the right file? On my system I add external jar "C:\Programs\eclipse33\plugins\swt.jar", not the zip.

    Otherwise, not sure.

  3. #3
    int80 is offline Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SecretCode View Post
    Are you sure you are adding the right file? On my system I add external jar "C:\Programs\eclipse33\plugins\swt.jar", not the zip.

    Otherwise, not sure.
    It's weird, when I first installed SWT, I installed it with the zip file, then, when I did it again, it didn't work atall. Now I've installed it using the swt.jar it's all working again. I was trying to get QT4 to work that's where it all went wrong.

  4. #4
    SecretCode is offline Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    South Africa
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by int80 View Post
    Now I've installed it using the swt.jar it's all working again.
    Good news! :)

Similar Threads

  1. What's wrong with my codes?
    By ayoood in forum New To Java
    Replies: 16
    Last Post: 09-01-2008, 03:57 AM
  2. what is wrong with this program ?
    By Poor Bee in forum New To Java
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2008, 07:23 PM
  3. wrong values
    By mark-mlt in forum New To Java
    Replies: 8
    Last Post: 04-25-2008, 11:11 AM
  4. I am Doing Something Wrong But Don't Know What?
    By BHCluster in forum New To Java
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2008, 01:16 PM
  5. what is wrong with this code
    By masaka in forum New To Java
    Replies: 5
    Last Post: 04-16-2008, 08:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •