Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Jodokus's Avatar
    Jodokus is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    230
    Rep Power
    4

    Default Searching still OK?

    I have the idea that searching in the new forum is not working like it used to.
    When searching on "genetic" the last item I find is from march 6 2010 (I'm sure I used it myself).
    Searching on "backpropagation" gives a last item in 2009. It is used in a thread started by Fabricio may 10th 2011.
    Also when I go to my profile and choose "view all posts" I see only 10 of them.

    Is it doing something wrong or am I doing something wrong?
    No bug ever had to calculate its fitnessfunction.

  2. #2
    JavaForums's Avatar
    JavaForums is offline Administrator
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    871
    Rep Power
    10

    Default

    Forum upgrade can be the reason.
    I am rebuilding the search index at the moment. The problem should have been solved in a few hours.

  3. #3
    Jodokus's Avatar
    Jodokus is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Amsterdam, the Netherlands
    Posts
    230
    Rep Power
    4

    Default

    Thank you for the quick answer.
    No bug ever had to calculate its fitnessfunction.

Similar Threads

  1. Searching
    By Harmesh Goyal in forum AWT / Swing
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2011, 02:36 PM
  2. Searching in Indexed XML
    By peliukasss in forum Lucene
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2010, 05:13 PM
  3. Searching
    By peliukasss in forum Lucene
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2010, 01:05 AM
  4. Searching in several fields
    By ivaneggel in forum Lucene
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2009, 09:24 AM
  5. searching
    By nalinda in forum New To Java
    Replies: 3
    Last Post: 12-06-2007, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •