Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    sohan is offline Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Question getting problen in executing webservice in RAD

    Hi,
    I am getting exception "IWAB0135E An unexpected error has occurred.
    IOException" while i am trying to execute webservice.

    Any help please!!!

    Thanks in advance..

    Regards,
    Sohan Panwar

  2. #2
    FON
    FON is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    364
    Rep Power
    5

    Default

    Please provide more info.

    What are you using for developing web service:

    - IDE (Eclipse, Netbeans)

    - enigne (axis...)

    - Have you developer server side yourself or you are writing both client server

    - is client/server code on same machine or remote and
    are you sure that network issues are solved (can you simply connect
    to remote web service server)

    -please provide full stack trace of error and piece of code that throws it

    regards

  3. #3
    sohan is offline Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Arrow getting problen in executing webservice in RAD

    i am using RAD and freely available webservice like BibleWebservice (BibleWebservice Web Service) just to check
    whether i am able to get results.

    So far i am getting the same error.

  4. #4
    FON
    FON is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Belgrade, Serbia
    Posts
    364
    Rep Power
    5

    Default

    I took WSDL file and easily created client using
    IDE Eclipse Galileo 3.5 J2EE
    with Wizard for creating proxy web service client with axis engine.

    I called web service operation
    GetBookTitles
    and got result same as one you can see when invoking by clicking on
    invoke button in:

    BibleWebservice Web Service

    So WSDL is OK, there is no problem connecting to web service server
    and result is OK.

    I'm not familiar with RAD so I hope you will find someone here who can provide you more help on this

    regards

  5. #5
    sohan is offline Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Thumbs up Solved :)

    This was due to proxy setting not done in RAD...


    :)

Similar Threads

  1. Problem using EBI Webservice getting Exception
    By tealc76 in forum Advanced Java
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2009, 06:20 PM
  2. class problen with java Applet
    By Tucan in forum Java Applets
    Replies: 7
    Last Post: 07-07-2009, 05:02 PM
  3. servlet and webservice
    By fhenix44 in forum Java Servlet
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-2009, 08:59 PM
  4. WebService Client
    By pravin2008 in forum NetBeans
    Replies: 3
    Last Post: 07-23-2008, 01:48 PM
  5. Webservice ain't working?
    By marcelman in forum Networking
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2007, 02:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •