Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    mikeotieno is offline Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default J2ME-Emulator Error

    Hi

    I am new to NetBeans. I have just written my first application "Hello World" to test the IDE and am getting the below error please help. Am running NetBeans IDE 6.9.1

    java.lang.UnsatisfiedLinkError: /home/mike/netbeans-6.9.1/mobility/WTK2.5.2/bin/sublime.so: /home/mike/netbeans-6.9.1/mobility/WTK2.5.2/bin/sublime.so: wrong ELF class: ELFCLASS32 (Possible cause: architecture word width mismatch)
    at java.lang.ClassLoader$NativeLibrary.load(Native Method)
    at java.lang.ClassLoader.loadLibrary0(ClassLoader.jav a:1750)
    at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java :1646)
    at java.lang.Runtime.load0(Runtime.java:787)
    at java.lang.System.load(System.java:1022)
    at com.sun.kvem.Sublime.<init>(Unknown Source)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInsta nce(NativeConstructorAccessorImpl.java:57)
    at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newI nstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:45)
    at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Construc tor.java:532)
    at java.lang.Class.newInstance0(Class.java:372)
    at java.lang.Class.newInstance(Class.java:325)
    at com.sun.kvem.Lime.createLime(Unknown Source)
    at com.sun.kvem.KVMBridge.<init>(Unknown Source)
    at com.sun.kvem.KVMBridge.getBridge(Unknown Source)
    at com.sun.kvem.midp.MIDP.run(Unknown Source)
    at com.sun.kvem.environment.EmulatorInvoker.runEmulat orImpl(Unknown Source)
    at com.sun.kvem.environment.EmulatorInvoker.main(Unkn own Source)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:57)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:43)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:616)
    at com.sun.kvem.environment.JVM.main(Unknown Source)
    /home/mike/NetBeansProjects/MyHelloMIDlet/nbproject/build-impl.xml:898: Execution failed with error code 1.
    BUILD FAILED (total time: 2 seconds)

  2. #2
    javiertoquica is offline Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Re: J2ME-Emulator Error

    hi,

    im having the same problem. so, how did you solved it?

    thanks

Similar Threads

  1. web server error for J2ME application
    By vishal21 in forum CLDC and MIDP
    Replies: 5
    Last Post: 01-04-2011, 08:19 PM
  2. web server error for J2ME application
    By vishal21 in forum CDC and Personal Profile
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2011, 07:09 PM
  3. Emulator
    By pabloma2002 in forum New To Java
    Replies: 5
    Last Post: 12-29-2010, 02:33 AM
  4. Error when build by j2me wireless toolkit
    By matvey in forum Sun Java Wireless Toolkit
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2009, 06:34 PM
  5. j2me.storage.RandomAccessStream certificate error
    By asdfghjkl in forum CLDC and MIDP
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2007, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •