Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    np78697 is offline Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Portal Webpage loading/refreshing issue in IE9 (Working fine in IE 8)

    We are having problems with loading a portal web application's web page. It just comes up with a blank white screen sometimes, or gets hung on 'refreshing browser' sometimes. It only occurs when attempting to view on a WIN7 (IE 9) machine. There is no issue viewing the same web page on an XP (IE 8) machine.

    The application's web page is built using JSP, Ibm Websphere portal/portlets, Javascript etc.
    Has anyone faced this browser version based issue? If so what should be done to handle this from programming side without modifying any browser settings?

  2. #2
    gimbal2 is offline Just a guy
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    4,104
    Rep Power
    6

    Default Re: Portal Webpage loading/refreshing issue in IE9 (Working fine in IE 8)

    I would look for tech support on the IBM site if I were you, this is not common behavior.
    "Syntactic sugar causes cancer of the semicolon." -- Alan Perlis

Similar Threads

  1. How do I know java webstart is working fine?
    By Deenadayalan in forum New To Java
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2011, 05:52 AM
  2. loading webpage
    By juhiswt in forum New To Java
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2011, 06:37 PM
  3. Program working fine until I add methods....
    By LadyMonsterFace in forum New To Java
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2010, 03:22 AM
  4. Session Issue in Portal application
    By Dhamo in forum Advanced Java
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2010, 10:20 PM
  5. Loading a Webpage with full IE capabilities
    By mwalstra in forum Advanced Java
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2008, 07:57 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •