Results 1 to 6 of 6

Thread: tomcat startup

  1. #1
    rahulraj is offline Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Cool tomcat startup

    I am using tomcat as jsp container......
    Tomcat is downloaded and started the "startup.bat" program. But index page is not coming when I load "http://localhost:8080" in browser.
    Last edited by rahulraj; 04-16-2011 at 05:38 PM.

  2. #2
    j2me64's Avatar
    j2me64 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    962
    Rep Power
    6

    Default

    check in the windows services if there is a tomcat service running.

  3. #3
    r035198x is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,388
    Rep Power
    8

    Default

    What comes up when you load that url? Do you have proxy by pass for localhost setup on your browser?

  4. #4
    nareshss66 is offline Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Bangalore
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    check in your system is 8080 port is used by some other service .if so stop the service and restart the tomcat startup.bat file . use this command in command prompt netstat -an |find /i "8080".

  5. #5
    r035198x is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,388
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by nareshss66 View Post
    check in your system is 8080 port is used by some other service .if so stop the service and restart the tomcat startup.bat file . use this command in command prompt netstat -an |find /i "8080".
    The logs posted show that tomcat has started successfully so it's not a port clash issue.

  6. #6
    Jeeni101 is offline Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    Try http://127.0.0.1:8080/
    Sometimes windows Firewall can block calls to localhost. Also try disabling windows firewall.

Similar Threads

  1. reg: Apache-tomcat startup
    By rakesh1983 in forum Other IDEs
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2009, 12:28 AM
  2. Tomcat startup through eclipse error
    By revathyraj in forum Eclipse
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2009, 12:42 PM
  3. Workspace build at startup
    By cattox in forum Eclipse
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2009, 05:56 PM
  4. Tomcat In Eclipse - Sysdeo Tomcat Plug-in
    By JavaForums in forum Eclipse
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2008, 10:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •