So, I'm planning on developing games for the web with Java. I currently have JDK 1.7.0_21, slightly outdated, I know, although I doubt this is the issue as I got everything working perfectly in Eclipse. I recently found Intellij, and I like it better than Eclipse.

I have it set up the Applet Loader, and put in the parameters. The problem is, I don't know where to put the jar files it needs. What it's saying is that it can't find lwjgl.jar. Here is the console output (minus Intellij's 9 mile long launch command )

java.lang.Exception: Unable to get input stream for lwjgl.jar
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.getJarInputStre am(AppletLoader.java:1607)
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.downloadJars(Ap pletLoader.java:1479)
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.run(AppletLoade r.java:871)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)
java.lang.Exception: Unable to get input stream for lwjgl.jar
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.getJarInputStre am(AppletLoader.java:1607)
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.downloadJars(Ap pletLoader.java:1479)
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.run(AppletLoade r.java:871)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)
java.lang.Exception: Unable to get input stream for lwjgl.jar
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.getJarInputStre am(AppletLoader.java:1607)
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.downloadJars(Ap pletLoader.java:1479)
This occurred while 'Downloading packages'
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.run(AppletLoade r.java:871)
failed to download lwjgl.jar after 3 attempts
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)
java.lang.Exception: failed to download lwjgl.jar after 3 attempts
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.downloadJars(Ap pletLoader.java:1555)
at org.lwjgl.util.applet.AppletLoader.run(AppletLoade r.java:871)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)


Process finished with exit code 0

EDIT: How come there's a line of white-space in the middle of the output? lol

I'm just not sure where to put the files, I have lwjgl.jar and windows_natives.jar (windows natives parameter is setup in the launch configuration). I'm assuming I would put these in the bin folder or equivalent, but I can't find it?

Perhaps I shouldn't be using the applet loader at all? Eclipse didn't use it, so I don't know..

Any help is appreciated! Thanks in advance! :)

-FalconDestroyer18