Results 1 to 6 of 6

Thread: Avatar missing?

  1. #1
    DarrylBurke's Avatar
    DarrylBurke is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Madgaon, Goa, India
    Posts
    11,193
    Rep Power
    19

    Default Avatar missing?

    For the last couple of days, my avatar appears normal in my control panel, but displays as 'VBULLETIN' in the forum threads. I've already tried uploading the same as well as a different image, and also providing a web link, but the avatar refuses to show in the threads I post in.

    Thanks for taking a look at what might be wrong, db

    This is the avatar:

  2. #2
    Fubarable's Avatar
    Fubarable is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    19,316
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    26

    Default

    Hey Darryl, I don't know why your avatar isn't working, and as a mere mod, can't help you, but I'll try to notify the powers that be about this.

  3. #3
    DarrylBurke's Avatar
    DarrylBurke is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Madgaon, Goa, India
    Posts
    11,193
    Rep Power
    19

    Default

    Thank you, Pete

    db

  4. #4
    sunde887's Avatar
    sunde887 is offline Moderator
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Richmond, Virginia
    Posts
    3,069
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    8

    Default

    I was wondering why you had changed your avatar. I suppose now I know it wasn't intentional

  5. #5
    JavaForums's Avatar
    JavaForums is offline Administrator
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    854
    Rep Power
    10

    Default

    Hello Darryl,

    I tried to find the reason for this problem for at least half an hour but could not find the exact reason.

    Based on some hints, i decided to remove the dot in your user name and it started working. (Your profile page was also missing. Now it works.).

    Let me know if your new user name is ok for you. If it is not ok, i (or other moderators) can revert it back to Darryl.Burke. But in that case, i dont know how to fix this problem.

    By the way, now you are a moderator. Cheers.. :)
    Please don't forget to login with your new user name. I will send you an email to make sure that you are aware of the change.

    P.S. I guess the problem is Vbseo plugin related but i can not disable it. It is vital for the forum.

  6. #6
    DarrylBurke's Avatar
    DarrylBurke is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Madgaon, Goa, India
    Posts
    11,193
    Rep Power
    19

    Default

    Thanks, Admin. I have no issues with having a dotless nic :)

    By the way, now you are a moderator. Cheers.. :)
    Probably not quite yet, as I see myself as a 'Senior Member' ;)

    Thanks, but I hope I can do justice to the role (I'm already a moderator on two other sites).

    db

Similar Threads

  1. missing info
    By java-noob in forum New To Java
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2010, 09:55 AM
  2. Missing Elements
    By princess in forum NetBeans
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2008, 11:51 PM
  3. Missing a constructor?
    By kenny607 in forum New To Java
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2008, 10:55 AM
  4. Custom Avatar
    By JavaBean in forum Suggestions & Feedback
    Replies: 4
    Last Post: 01-17-2008, 12:28 AM
  5. is it bug? or am i missing a point?
    By blowguy in forum Threads and Synchronization
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2007, 06:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •