Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    marie is offline Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default apache tomcat 7 and eclipse

    i been trying to instal apache tomcat 7 with eclipse helios to try web applications
    ..but unable to run webcontents .it gives the folowing msg:Several ports (8005, 80, 8009) required by Tomcat v7.0 Server at localhost are already in use. The server may already be running in another process, or a system process may be using the port. To start this server you will need to stop the other process or change the port number(s).
    i set port numbers to other nos like 8060..stil no respnse

  2. #2
    barbiess is offline Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem and i don't have any idea what's the problem and how i correct it
    this problem appear after the installation of oracle 10g
    please help me

Similar Threads

  1. Apache-tomcat
    By rakesh1983 in forum NetBeans
    Replies: 1
    Last Post: 09-28-2009, 08:44 AM
  2. reg: Apache-tomcat startup
    By rakesh1983 in forum Other IDEs
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2009, 01:28 AM
  3. configurating apache tomcat
    By omar43 in forum Java Servlet
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2009, 03:59 AM
  4. Apache Tomcat 6.0.16
    By Java Tip in forum Java Software
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2008, 05:22 PM
  5. Tomcat and apache
    By Daniel in forum Enterprise JavaBeans (EJB)
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2007, 06:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •