Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    chan_nguyen is offline Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default Click F3 does not navigate to source code

    Hi everyone,

    I'm using Eclipse 3.5 Gallieo. I ran into a problem with navigating to source code of java package. Eclipse told me that : source not found.
    How can I add the source for Eclipse, so I can understand the API better?

    Thanks,

  2. #2
    travishein's Avatar
    travishein is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Canada
    Posts
    684
    Rep Power
    6

  3. #3
    chan_nguyen is offline Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Hi travishein,

    Thank you very much for your help ;) !

  4. #4
    chan_nguyen is offline Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Hi travishein again,

    Now I ran into the problem that I can't run my debugger. It said unable to install breakpoints due to missing line number :(? I checked my compiler options, and I saw this option was checked. Any idea?

    Thanks,

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-16-2010, 11:49 AM
  2. Help me source code
    By choqi Amt in forum NetBeans
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2010, 10:57 AM
  3. get the source code path
    By itaipee in forum New To Java
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2009, 05:46 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-28-2008, 07:27 PM
  5. Need a source code
    By vissu007 in forum New To Java
    Replies: 1
    Last Post: 07-05-2007, 08:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •