Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    tascoa is offline Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default Eclipse Galileo J2EE project

    Hello, I want to deploy the Enterprise Application Project consists of two Web(HelloWeb) and EJB(HelloService) tiers. But it is something wrong in these projects. There is a red 'x' mark near its. I don't know, where is the problem. And I don't know, where can I find something about. I tried a Validate, nothing. Where is in Eclipse some informations about this problem. See the JPG in attach.



    Thanks a lot for a answer.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Eclipse Galileo J2EE project-error.jpg  

  2. #2
    travishein's Avatar
    travishein is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Canada
    Posts
    684
    Rep Power
    6

    Default

    you should be able to open a 'problems' window

    on the menu,
    Window -> Show View -> Problems

    once the problems window is visible, you may have to select the project in the package explorer, its possible the errors filter might only show problems within the currently selected project, but by default it should show all problems in all projects in the workspace.

Similar Threads

  1. problem with eclipse galileo
    By krishnaanu in forum Eclipse
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2010, 08:03 PM
  2. Eclipse galileo with CDT 6.0
    By vin_pll in forum Eclipse
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2009, 07:04 PM
  3. Cannot create J2EE JBOSS project in Eclipse
    By newmanw10 in forum New To Java
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2008, 05:27 PM
  4. Cannot create J2EE JBOSS project in Eclipse
    By newmanw10 in forum Eclipse
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2008, 05:21 PM
  5. J2EE Travel Web Services Project
    By freudonspeed in forum Jobs Offered
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2008, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •