Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    krawetko is offline Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Eclipse Documentation does not work properly.

    Hi all, I've got some problem with my Eclipse. Firstly I remark that it's clean copy 3.41 right from server. The problem is that when I use the built in Java documentation I can't click links to other class'es related with this one I'm currently watching. Actually I can click them but it gives no result, nothing happens. For example, like on this screenshot(I can't post Links & Images yet so paste this into browser):

    krawetko.pdg.pl/eclipse.jpg

    And when I click "PrintStream" link nothing happens, It doesn't go anywhere, It stays in the same place. It's irratating and because of that built in documentation gets pretty useless :(

    Any Ideas :confused:?
    Last edited by krawetko; 10-05-2008 at 11:13 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-29-2012, 11:44 AM
  2. Work on Struts with Eclipse, how?
    By Unni in forum Eclipse
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2008, 07:13 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-09-2008, 06:44 PM
  4. Random keys do now work in eclipse!!!
    By p4ndaman in forum Eclipse
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2008, 08:43 PM
  5. Log4j not working properly....
    By prakash_dev in forum Advanced Java
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2008, 01:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •