Results 1 to 2 of 2

Thread: BEA WebLogic

  1. #1
    zzpprk is offline Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    26
    Rep Power
    0

    Default BEA WebLogic

    Guys

    Not sure where to post this so here goes ...

    I am using WebLogic 9.2 to host and run a web-app I am working-on. Recently WL has refused to deploy anythin giving me a very mysterious error (see attached screenshot). I am at a loss as to how to fix this so please help if you can.

    Regards

    Patrick
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails BEA WebLogic-error.jpg  

  2. #2
    Tolls is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    11,935
    Rep Power
    19

    Default

    Have you looked in the error log for why it has failed to deploy?

Similar Threads

  1. Migrating Application from weblogic 8.1 to weblogic 10.0 - Urgent
    By phanindar in forum Enterprise JavaBeans (EJB)
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2011, 08:47 PM
  2. Jprofiler with Weblogic Issue
    By cdhar in forum Advanced Java
    Replies: 0
    Last Post: 11-05-2010, 06:24 PM
  3. How to import projects into weblogic 10.3
    By raju.i in forum New To Java
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2010, 08:09 PM
  4. configuring weblogic on eclipse ide
    By sai in forum New To Java
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2008, 08:53 PM
  5. Weblogic 5.0 runtime error with EJB 1.0
    By somesh in forum Enterprise JavaBeans (EJB)
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2008, 03:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •